Baju Raya

Yeay.. baju raya dah siap! So tak payah pening kepala nak cari baju apa nanti. Thanks to Anddie dari CLNKish Collection.
Aku dapat merasakan baju raya aku tahun ni berkonsepkan KORAB (Korean + Arab). Bukan kurap ya! Melihatkan pada materialnya, aku juga percaya pasti sejuk bila busana itu menyelimuti badan ini. Hehe. Tapi, aku macam kena tebas sikit chest hair memandangkan kolarnya agak luas. Apa barang terkeluar bulu dada kan? Aku bukan hero Hindustan! Hahaha..
Anyway, pada sesiapa yang berminat nak beli kurta, shirt atau jubah yang specially designed, bolehlah jenguk ke blog tuan yang ampunya rumah di sini: http://clnkish.blogspot.com/

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer