Tell Me It’s Real

Bersawang!!! Hahaha.. lama gile tak update. Nanti lah aku update ya pasal  winter trip aku kat Seoul mid January hari tu ya.
Anyway.. aku pernah post hari tu kan pasal wish aku nak berexperience snow masa di Seoul ni kan? Alhamdulillah cita-cita tersebut tercapai. Happy gile aku! Video yang aku upload tu kebetulan masa tengah lepak kat Pascucci Cafe, Myeongdong… duduk layan hot mocha tepi tingkap. Masa ni snow turun agak lebat dan tercapture scene 2 payung bertembung ni. Tepat plak dengan lirik lagu yang tengah dimainkan. Lagu K-Ci & Jojo ~ Tell Me It’s Real.
Tell me it’s real
This feeling that we feel
Tell me that it’s real
Don’t let love come just to pass us by…
PERFECT!!!

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

0 comments On Tell Me It’s Real

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer