Avon Walk 2012

Ini adalah post yang super ketinggalan setelah 2 bulan! Namun disebabkan ada permintaan daripada Pizli dulu.. aku gigihkan diri untuk tulis gaks.. Hahahaha..

Anyway, ini adalah 2nd charity walk yang dianjurkan oleh Avon sempena Kempen Memerangi Kanser Payudara yang aku join untuk memberi sokongan kepada client aku ni. Event ni berlangsung pada 23 September 2012 bertempat di Dataran Putrajaya. Kalau walk yang sebelum ni aku just join sebagai participant je, but kali ni aku diminta oleh Wani, one of the commitee untuk menjadi volunteer memakai superhero costume. Maka secara tidak langsung aku telah menjadi “Venom” pada hari itu.. Frankly speaking, costume ni punya la panas yang mana aku rasa seolah-olah berada di sauna!

Kumpulan sorak katanya..
Tu diahh… semangat nak mulakan walk.
Me & my besties!
Comel Nisya dengan clown2nya
Berlenggang Mak Limah ke garisan penamat
Apapun yang penting pada haritu aku sangat enjoy sebab selain dapat memberi sokongan pada Avon, aku juga dapat bersosialan dengan teman-teman rapat aku yang tersayang. Time kasih korang sebab support beli tiket dan join walk ini. Saya sayang anda semua!!! Ahakssss…

Eh.. eh.. Masuk Kosmo plak! Thank abe Mezah.. 😛
P/S: All photos credited to Usezz.

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Site Footer