Sharing is caring

Pada hari Khamis, 31 Januari 2013 yang lepas telah diadakan majlis perasmian produk terbaru anti-penuaan daripada Avon iaitu ANew Clinical A-F33 Pro Line Corrector Treatment di The Royale Bintang, Damansara dengan berkonsepkan makmal sains. Majlis yang diadakan pada jam 3.00 petang itu diacarakan oleh personaliti TV, Aisyah Sinclair dan dihadiri oleh Dr Zhi Lu, Pengarah Serantau Kajian & Penyelidikan AVON, selebriti yang juga merupakan pengguna A-F33 iaitu Soo Wincci, Maria Tunku Sabri dan blogger, Nani Rostam, selain wakil ZM Avon serta media.

ANew Clinical A-F33 Pro Line Corrector Treatment
Berikut adalah info berkenaan A-F33 Pro Line Corrector Treatment:

ANEW Clinical Pro Line Eraser Treatment dengan A-F33 merupakan molekul pertama dalam industri yang boleh didapati secara eksklusif di AVON*. Ia memberi keputusan mengkagumkan dalam menentang kedutan, meletakkannya di tangga teratas dalam jagaan anti-penuaan kulit.

Teknologinya: Diilhamkan dari penyelidikan yang memenangi Anugerah Nobel yang merungkai mekanisme penyekatan pengeluaran protein, Anew Clinical Pro Line Eraser Treatment memaksimakan kuasa molekul inovatif A-F33 Amino-fill, yang berfungsi jauh lebih hebat dari sebarang ramuan anti-penuaan yang lain seperti asid glycolic, retinol, dan CoQ10. Ia menyahaktifkan halangan kolagen kritikal dalam sel kulit agar kolagen yang tidak digunakan kembali aktif. Anew Clinical Pro Line Eraser Treatment membantu mengurangkan kedutan dalam dan gegaris halus dalam hanya 14 hari**.

Hasilnya:
  • Garis halus dan kedutan dalam mula memudar dalam masa 2 minggu**
  • Dengan penggunaan berterusan, 100% wanita menunjukkan perubahan dalam gegaris halus**
  • Menunjukkan sehingga 50% perubahan keseluruhan pada garis halus dan kedutan dalam  masa 11 minggu**
  • Pantas dan lebih berkesan daripada rawatan kedutan yang diinspirasikan dermatologi terkemuka**
  • 5 dari 10 wanita yang mempertimbangkan prosedur kosmetik mencuba ANEW Clinical Pro Line Eraser Treatment mengatakan serum ini memperbaiki kulit dan mereka membuat keputusan untuk menangguhkan prosedur kosmetik***.
Keunggulan jagaan anti-penuaan kulit, Anew Clinical Pro Line Eraser Treatment 30g akan berada di pasaran bermula 1 Mac 2013 pada RM159.00 (S&S RM182.85) sebotol. Hubungi Wakil AVON anda atau kunjungi Butik Kecantikan Avon yang terdekat untuk menghilangkan kedutan dan gegaris! Untuk maklumat lanjut, hubungi  Talian Bebas Tol AVON di 1- 800- 22- AVON (2866) atau layari http://www.my.avon.com.

*Kajian dalam pasaran umum
**Berdasarkan kajian yang dipantau dermatologi selepas 11 minggu.
***Berdasarkan kajian persepsi pengguna. Keputusan kajian tidak dibandingkan dengan prosedur kosmetik


Welcome to science lab 😛
Presentation by Dr. Zhi Lu
Anti-wrinkle demo with Dr. Zhi Lu
Perasmian produk
Wakil Avon & celebrities
Q&A with press
Camwhore selepas event adalah wajib ya…
Team Avon with Maria Tunku Sabri. Dan aku menyemak kat situ 😛
Free sample… yeayyy! Thanks Avon!
p/s: I’m so excited sebab dapat satu sample untuk cuba. Let’s see kesannya nanti! =)

Sharing is caring
Written By

omaralattas

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.