#wishlist ~ Berangan!!!

Sekarang ni kalau drive, kepala otak aku dok berangan 2 kereta ni je. Captiva ni memang dah lama aku berkenan. Sebab selain daripada aku suka jenama Chevrolet, rekabentuknya juga menarik. Jangan tanya aku lelebih kenapa. Aku bukan buat review pasal kereta ya… hahaha. Pastu ternampak plak Hyundai Elantra.. berkenan jugak. (Bagi je apa dari South Korea memang aku suka lah!… eh tak gak.. ). Pastu kedua-duanya mesti berwarna putih, tinted gelap.. sport-rim warna chrome. Nice rite?? Hahaha.. Tapi tu la… berangan je la… Dapat ke tidak belakang cerita. Janji berangan!!! Hahaha…

Chevrolet Captiva.
Hyundai Elantra.

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer