Book Review #1: Urusan Cinta Elena & Tuah

Idea untuk buat book review ni timbul bila aku rasa macam nak utilize platform Youtube yang aku dah ada. Walaupun viewnya tak banyak mana, at least ada juga la bahan untuk dikongsi selain nak jadikan channel aku ni active sikit. Thanks pada colleague aku, El sebab sudi untuk berikan review buku-buku yang dia dah baca.

Untuk 1st review ni, El akan review satu novel tajuknya ‘Urusan Cinta Elena dan Tuah’ (mentang-mentang la nama sama ngan watak!).

So, kepada korang yang suka membaca tu, if free.. jenguk-jenguk la video review buku ni ya.  Selamat membaca!

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer