Julio’s Lounge ~ One of the best lepak & shisha places in Cyberjaya

Guysss!!! Korang suka melepak, makan sambil shisha tak? Kalau kau suka aktiviti menghabiskan duit camni, korang boleh try this one restaurant kat Cyberjaya ni.

Julio’s Lounge ni terletak NeoCyber… sederet dengan MixCafe (juga tempat shisha yang akan aku ceritakan kemudian).

Member aku cakap shisha kat sini boleh tahan bagus. Harga satu shisha kalau tak silap aku RM 10. Aku tatau nak explain camne sebab aku memang bukan penggemar shisha. Cuma apa yang pasti, makanan kat sini sedap-sedap belaka dan harganya pun affordable.

Antara makanan yang try ialah Club Sandwich, Philadelphia Pizza, Beef Shawarma, Fruit Salad dan Juice Emperor. So far boleh tahan lah rasanya.

Dari segi ambience… very cosy dengan sofa-sofa dan kusyen yang empuk. Aku memang suka kalau seating yang ada banyak kusyen ni. Cumanya, kalau korang dok melepak kat bahagian luar kat alley tu, after awhile akan terasa abit stuffy dan panas. Mungkin derang kena tambahkan additional aircond etc. so that bila lepak situ rasa lebih selesa.

Apapun, Julio’s ni bagi aku antara tempat lepak yang best di Cyberjaya. So, kalau datang kat Cyber jangan lupa singgah di sini ya!

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer