Just now, sebelum aku meeting kat Setiawangsa sempat singgah Cheras lunch dengan Ahyoong. Agak lama tak lunch dengannya kat area office dia ni.. Biasalah aku kan lansi.. Haha. Selain daripada menuntut cenderahati dari si apek ni yang dah berkurun balik dari Korea. Thanks Ahyoong! So cute one! Memang dah menjadi tabiat aku kalau travel ke mana-mana luar atau dalam negeri wajib beli benda ni sebagai kenangan. And my close friends pun tahu, kalau derang pergi berjalan oversea sure bawak balik at least sekeping untuk aku. Thanks juga pada Cik Scabbers, Raff, Anddie, Kak Hanim, Nas, Bai, Azz & Intotsz yang menyumbang ke arah memenuhi fridge aku itu. Sayang korang!

Thanks Ahyoong!
Hampir penuh.. Takpe ada lagi sebelah.. ๐Ÿ˜€
Written By

omaralattas

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.