#nowlistening – Henry & EXO

Skarang ni track yang aku dok ulang-ulang dengar adalah Henry – Trap dan Growl by EXO. Trap tu dah lama aku dengar dan EXO tu like seminggu yang lepas. Memula tak kisah sangat ngan EXO ni sebab aku dengar lagu dia Werewolf ke apa ntah kat Music Bank haritu cam aku pening kepala. Tapi Growl ni cam best plak especially part chorusnya. Bila tengok video, choreographynya memang menarik. Dan ada satu part tu mengingatkan aku satu filem Hindi (tak ingat title.. kalau tak silap lakonan Shah Rukh Khan..)

Tapikan.. banyak kali ulang dengar dan tengok lirik pun aku takleh nak tangkap the whole songs. Berbelit lidah. Hakikatnya lagu Arab gak paling cepat aku hafal. Bahahahaha…

Nah, link video kat bawah ni.. Selamat melayan!!!

<

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer