One of the best voices in MBC The Voice Kids (Arab)

Lately, aku suka layan MBC The Voice Kids versi Arab kat Youtube. Antara yang banyak aku layan, aku rasa suara this young Syrian boy, Yaman Qasar ni memang sedap.Ā  Kena pula dia bawa mawwal lagu penyanyi lagenda Syria, Sabah Fakhri. Sampai berebut judges Tamer, Kazem ngan Nancy nak ambil dia ya. Ya Allah.. jeles betul aku dengan suara yang sedap-sedap ni.Ā šŸ˜£šŸ˜£šŸ˜£

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

2 comments On One of the best voices in MBC The Voice Kids (Arab)

  • Wah peminat lagu2 klasik kalau minat sabah fakhry ni. Ada budak lagi sorg dari jordan pandai main gitar tu pon best! Anyway came across your blog sebab cari tempat makan best kat cyberjaya. Rupanya my senior kat skolah taman pelangi and of course jiran my cousins šŸ˜‚. What a small world! Thanks for the info esok nak pi cari makan kat cyberjaya.

    • Yeahh.. rasanya pernah tengok. Classic, pop.. so long sedap kat telinga, saya dengar je.Waaaaa.. junior Sek.Taman Pelangi ke? Hahaha.. SKTP ke SMTP? Sedara Allahyarham Enda Sehon ke?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer