New domain name ~ omaralattas.com

Curi-curi snap awek ni masa di Hobbiton, New Zealand.

Finally!!! Setelah sekian lama, akhirnya this domain menjadi milik aku. Last time register omaralattas.my. Tapi aku tatau kat mana ntah silapnya setting, tak jadi-jadi sampai aku pun sakit hati. Refer domain registrar berkali-kali… tu tak termasuk email dengan Google semua. Satu habuk pun tak jadi. Membazir je aku bayar untuk setahun. Nasib baiklah dengan GoDaddy.com ni senang. Walaupun pada awalnya aku cam pening nak buat setting, tapi the next day tu bila aku buat lagi sekali, terus dia auto set. Bila try buka, terus jadi.

So, to my visitors, welcome to my new home! Hehehe…

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Jakun

Bisanya kata-kata…

WHY HER???

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer