Diana Haddad – Naymah Bil Assal

This Lebanese singer, Diana Haddad is actually one of my favourite Arab singers. Aku sangat minat lagu dia especially dari album lamanya, Ammaneh (tahun 1998 kalau tak silap). But lately.. dia banyak terbitkan album-album lagu Khaleeji (referring to jenis music dari negara-negara Teluk) which is aku tak berapa minat. Kalau tak silap aku dua tiga album last dia banyak lagu jenis tu.

Banyak gak aku baca komen rata-rata peminat lama especially those from Lebanon complaint pasal lagu-lagu Khaleeji ni. Semua dok minta dia buat lagu-lagu Lebanese style.

And luckily, this time around dia release her new music video dengan lagu Lebanese berentak dabkeh. Love it!!! Dan menariknya dia nampak makin muda plak.. dah macam rupa masa dia release video Ahl El-Asheg tahun 1997 dulu!

By the way, aku ada upload 2 video aku membebel pasal muzik Arab. Kalau rajin pi la tengok.. lagi best kalau korang subscribe channel aku tu. Hahahaha. Nampak tak muka tak malu???

Apa pun.. enjoy the video ya.

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer