Sharing is caring

Image by rawpixel from Pixabay

My colleagues and I were discussing that we should start writing more articles, stories or anything. Tak kisahlah mengenai apa sekali pun.. it could be our daily life, isu-isu semasa ataupun pengalaman hidup.

Dan tiba-tiba semangat aku untuk rajin menulis menjadi berkobar-kobar. Biasalah selalunya semangat aku ni hangat-hangat tahi ayam je. Lately aku jarang nak menaip artikel panjang-panjang. In fact, catatan perjalanan aku bercuti ke Slovenia pun ada part yang tak habis lagi walaupun dah almost 5 bulan since ke sana Februari yang lalu. Insyallah.. part kat Trieste, Italy tu aku akan habiskan dalam masa terdekat ni. Takdan nak menulis gak sebab workload tengah berlambak la ni.. (alasan kan? Hahahahaha..)

So, berbalik kepada nak menulis ni, aku ada cakap dengan Jay.. maybe aku boleh start dengan bercerita tentang kisah masa kecil-kecil berdasarkan sekeping gambar. Maybe ada yang menarik untuk dikongsi even if dengan satu keping gambar sahaja. Interesting juga kan??? Tak kisahlah.. walaupun penulisan aku macam haram je.. Hahahaha.

Okaylah.. Insyallah malam nanti aku fikirkan.. apa yang menarik untuk ditulis dan dikongsi bersama kat blog aku ni. Till then.. tata!Sharing is caring
Written By

omaralattas

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.