Aspura berbuka puasa

Seriously, puasa tahun ni aku rasa sangat kurang meriah dan seronok berbanding dengan beberapa tahun yang lepas. Dah tu cepat sangat rasanya. Tup-tup dah nak raya. Tak sempat sangat nak berbuka dengan some of my close friends. Last year ada gak keluar makan ramai-ramai, buat pot luck kat rumah. Tapi this year entah la. Tapi Alhamdulillah dah ujung-ujung ni sempat gak berbuka puasa dengan geng Aspura Hamzah. Sabtu lepas berbuka kat rumah Yunos yg balik beraya dari Jeddah. Aku just buat bubur lambok je. Nak buat Laksa Johor leceh plak kan… 
Then the next day tu pergi berbuka ramai-ramai kat Riverstone Eco Resort, Ulu Yam. Tempat ni dah masuk dalam list aku kalau aku rasa bosan gile dok kat rumah. Anyway, memang seronok kenal dengan kawan-kawan baru ni. Dan yang penting memang tak kering gusi!!!
Siap main bunga api & mercun bagai.. sakan nak beraya!

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

0 comments On Aspura berbuka puasa

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer