Milik siapakah lemang iteww?

Sempena Aidilfitri yang mulia ini, aku menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf di atas segala kesilapan yang telah dilakukan selama ini. Biasalah, perangai aku kekadang macam hanjeng gak kan.. so 0-0 la ye semuanya.
By the way, tahun ni aku sangat happy sebab first time dalam sejarah family aku, umi buat rendang, ketupat dan lemang (lemang beli dah siap jek!). Kalau tak dulu masa duduk housing area lama, semua jiran tetangga yang bagi. Family kami memang turun temurun sejak dari zaman bahari memang buat Laksa Johor je untuk hidangan Hari Raya, So bila dah pindah area Kempas ni, memang kurang jiran Melayu macam kat rumah lama dulu (kecuali sedara aku sebelah rumah ni). Dan semestinyalah, rendang, ketupat, lemang memang kegemaran aku! So bila umi kata dia nak buat, memang la aku happy sangat-sangat! So lemang, rendang and ketupat, see u tomorrow!!!! =)
Apalah erti Hari Raya tanpa hidangan seperti ini…

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

0 comments On Milik siapakah lemang iteww?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer