Klonkah aku?

Salam Jumaat semua!

Haritu, Kak Aina Emir, novelis yang terkenal tu ada minta gambar aku. Aku dah start suspen dah.. kot la dia nak match-makingkan aku kan? Ye la kita kan dah hampir-hapir senja gitu. Hahaha..

Rupanya tekaan aku tu meleset. Sebenarnya dia nak post kat blog dia pasal klon Azlee Khairi tu. Yang berlakon drama Mr. Arrogant (aku pun sebenarnya tak pernah tengok). Katanya muka aku cam mamat tu. Hahaha.. Sama kah? Tapi actually dah beberapa orang gak cakap. Entah.. sama ke?

Ni link ke blognya itu:
http://aina-emir.blogspot.com/2014/04/klon-azlee-khairi.html

Tapikan tell you the truth, kalau muka yang betul2 seiras ada muka seorang student IPTA yang pernah membuat “video” masa time aku study kat MMU dulu. Berderau darah aku masa tengok screenshots tu.. like I’m asking myself.. bila masa aku buat nih???? Serious lebih kurang. Aku try balik Google kot la terjumpa. Tapi takde pun.. Phewwww.. Nasib baik!

Anyway.. terima kasih la Kak Aina sebab tolong promote saya yang kertu ni. Hahaha.

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer