Land of the Hobbits

Kia Ora ~ Welcome to New Zealand!

Believe it or not, time aku nak start type pasal trip NZ ni, Discovery HDWorld start play dokumentari Wild River Journey tentang New Zealand. Hehe. Anway, takdenye lah aku nak type mengarang panjang-panjang tengah malam ni kan. Esok kerja beb. Insyallah this weekend aku try ceritakan pengalaman aku bercuti di bumi Hobbits ni. Dah nak masuk 3 bulan pun tripnya… harap-harap aku ingat lagi sepanjang 14 hari berada di sana. Jumpa nanti!

By the way, gambar di atas tu diambil dekat balcony hotel kami di Queenstown. Cantik kan?

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer