Kareena Kapoor in Bangsar!

Semalam (Jumaat, 7 July 2017) on the way nak pi dinner kat Bangsar.. kononnya nak singgah la sekejap Cziplee, kedai alat tulis kat Jalan Telawi tu. Sekali masuk je simpang traffic light dekat Bangsar Village tu… kemain lagi jemnya. Lepas tu bila dah nak sampai kat Pelita tu, tengok bukan main ramai lagi manusia. Ingatkan ada accident ke.. mogok ke.. rusuhan ke.. sebab ramai benau!

Sekali rupanya dapat tahu ada launch Juiceco.. fresh juice outlet kat depan Pelita tu. Dan ramai manusia kat situ rupanya sebab aktress Bollywood terkenal, Kareena Kapoor tu yang launch the outlet. Patut la bersesak-sesak dengan manusia especially those puak-puak Hindi, Indian, Bangladeshi dan Pakistani. Yang Melayu pun ramai juga. Hahaha…

Oh! By the way… Juiceco is primed to be the largest juice store in Malaysia, offering fresh fruit juice, smoothies and fruit-based snacks, with 200 diffe­rent types to choose from, with prices ranging between RM5 and RM15 per cup. Juiceco, owned and managed by Vitamin Palace from the Middle East, has stores in India.

Anyway, aku pun join la sekaki snap few pics and record video. Sikit punya dekat ya. Pastu cabut pi dinner kat Nando’s Bangsar Village. Lapar hawauuuu…

Image source:
https://www.nst.com.my/lifestyle/groove/2017/07/255370/bollywood-diva-kareena-kapoor-sends-fans-frenzy-bangsar

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer