Canvas Printing Murah Giler!!!

Hello semua. Hari ni aku nak share kat mana nak buat canvas printing yang aku rasa paling murah kat KL ni.

Sepanjang aku tanya dekat kedai-kedai dan search online, aku dapati rate kat sinilah yang paling murah aku jumpa. Ted Print nama kedainya dan terletak di Taman Perindustrian Bukit Serdang, Seri Kembangan, Selangor.

Aku print poster bersaiz 4 ft x 2 ft, cuma berharga RM 140! Murah giler kan? Dan kualiti printnya pun bagus. Sebab banyak kedai yang aku tanya average harga dalam RM400 camtu. Ada juga yang aku check online mencecah RM500. Gile mahal.

Tapi korang kena collect sendiri lah. Aku tak sure ada delivery atau tak. Korang boleh tanya sendiri kalau berminat.

So, kalau rasa-rasa nak mengabadikan gambar-gambar korang dalam bentuk poster sebagai hiasan dinding ataupun nak bagi kepada keluarga/kenalan sebagai hadiah dengan sentuhan yang lebih personal, bolehlah try Ted Print ni. Detail seperti di bawah:

Address:
TED PRINT SDN. BHD.
No: 63, Jalan PBS 14/9,
Taman Perindustrian Bukit Serdang, 43300 Seri Kembangan,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Tel: +603 8941 2116 / +6012 357 9787
Email: bannerboy2u@gmail.com
Website: www.bannerboy2u.com

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer