Iftar @PakJohn Steamboat, IOI City Mall


Aktitivi wajib tiap-tiap tahun, iftar kat sini. Mana lagi kalau bukan PakJohn Steamboat. For us, kat sini je berbaloi nak makan buffet. Banyak pilihan dan yang penting, harganya berpatutan. RM53.25 untuk adult, anak-anak bawah 5 tahun makan FREE je!

Personally, harga camtu bagi aku dah reasonable. More than that, aku rasa tak berbaloi. Bayar buffet mahal-mahal, apa je yang boleh sumbat perut tu. Everyday pun, aku ngan Syai just tapau sebungkus nasi kerabu atau mee goreng and karipap sardin. Tu pun dah kenyang gile.

Apapun, memang puas hati makan kat sini. Bagi yang belum pernah try.. try la. Insyallah tak menyesal.

Till then.. see ya in the next post. Tata…

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer