Pool party


Vlog kali ni tentang gathering kami di pagi hari Sabtu yang lepas. Plannya nak sambut belated birthday mak hayam Fatin. Kali ni aku cadang buat kat area pool rumah aku je. Anak-anak dia pun boleh terjun kolam sekali. Simple breakfast menu. Thanks to Jay sebab rajin nak memasak nasi lemak. Aku just goreng nugget ngan ayam je. Birthday cake kami order kat Fad. Burn cheesecake dia memang sedap! Best buat “party” pagi-pagi weekend ni sebab yang lain semua tengah berselubung. Hahaha… Thanks for watching.

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Site Footer