Weekend Getaway ~ Cyberview Resort & Spa

Weekend getaway @Cyberview Resort & Spa, Cyberjaya.
Dinner @Mix Cafe, NeoCyber, Cyberjaya
Breakfast @Restoran Naz Maju, NeoCyber, Cyberjaya
Pendek kata.. semua kat Cyberjaya lah!

Ingatkan boleh bersantai kat swimming pool ke apa… sekali ramai gile orang. Yelah, cuti sekolah kan. Nak buat camne. Sakan la budak-budak dok berkubang kat dalam pool tu. Pastu aku plan nak pergi keesokan paginya… time orang tengah tido lagi. Sekali air pulak takde! Boleh camtu? Pipe burst katanya. Tu pun nasib baik kami call tanya. Takde pun inisiatif nak bagitau customer. Mujur la aku check air dulu sebelum membuang. Malas nak stay lama, terus packed and check-out seawal jam 7.00 pagi!!!

Seriously Cyberview ni kena perbaiki servis serta contingency plan derang. Tatau la camne derang face all those customers yang stay masa tu. Barai beb nak menjawab. Dah la fullhouse. Huhuhu…

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Site Footer