Vlog#188: Salmon & Seafood Pasta


Salam semua! Selamat berhujung minggu. Post kali ni aku nak share resepi Salmon & Seafood Pasta. First time aku try buat guna salmon ni. Selalunya aku guna udang je.

Anyway, dalam pada mukbang tu… aku ada share isu berkenaan dengan Youtube new rules berkaitan dengan FTC dan COPPA. Isu ini akan memberi kesan kepada content creators especially yang buat content untuk kanak-kanak. Kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut lagi tentang hal ni, boleh click link di bawah:

https://youtu.be/3GwDrHOe43E

Dan please support us content creators by sign-in this petition.

Diharapkan those people akan revise balik this law dan tak membunuh ramai content creators yang bagus-bagus di luar sana.

Thanks so much gaisss for your time. Have a great weekend!

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Site Footer