#Recipe ~ Seafood Fettuccine


Hello semua! This time aku share pula satu lagi resepi simple iaitu Seafood Fettuccine. Tak susah mana pun. Actually, aku nak masak guna mee kuning je but housemate aku tak makan mee kuning. So, aku gantikan dengan fettuccine.

Selain fettuccine, korang boleh guna jenis pasta yang lain seperti spaghetti, macaroni, fusilli dan lain-lain. Nak guna mee kuning, bihun atau kuew teow pun boleh.

Lagi sedap kalau korang masukkan hirisan daging lembu atau pun ayam. Confirm meriah! Hidangan yang aku buat ni cukup untuk makan 4-6 orang.. tengok kapasiti perut masing-masing. Selamat mencuba!

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Site Footer