Elissa – Aaks Elli Shayfenha

This Lebanese singer, Elissa a.k.a The Queen of the Romance songs baru je launched music video terbarunya semalam. One thing aku suka tentang Elissa, lagu-lagu ballad dia memang sedap didengar dan videonya bukan sekadar video clip semata-mata. Ada kisah dan jalan cerita which for me memang menarik. Sexy-sexy tu aku buat tak nampak je la. Dah depa semua memang jenis camtu.

Oh! by the way.. video ni berdasarkan kisah benar seorang Lebanese bellydancer, Dani Butros, yang berasal dari Butros family iaitu salah satu golongan aristokrat/elit di kalangan masyarakat Lebanon. Dia memilih untuk menjadi belly dancer sebab minatnya yang mendalam terhadap seni tarian tu. But hidupnya tak happy dengan pelbagai masalah dan yang paling teruk bila dia kehilangan the only son, George yang berusia 16 tahun masa tu yang mati lemas. Since then dia tak leh move on dan mengalami tekanan dengan beberapa cubaan membunuh diri sehingga dia menembak kepalanya sendiri pada tahun 1998. So… that’s the story lah.

Anyway.. enjoy this new song! Lyric kat bawah ni…

و قالوا سعيدة في حياتها و واصله لكل أحلامها
و باينه عليها فرحتها في ضحكتها و في كلامها
و عايشه كأنها في جنة و كل الدنيا مالكاها
و قالو عنيده و قوية ما بيأثرش شيء فيها
محدش في الحياة يقدر يمشي كلمتو عليها
هتحلم ليه و تتمنى مفيش ولاحاجة ناقصاها

و من جوايا أنا عكس اللي شايفينها .. و عالجرح اللي فيها ربنا يعينها
ساعات الضحكة بتداري في جرح كبير .. ساعات فيه حاجات ما بنحبش نبينها
كتير أنا ببقى من جوايا بتألم .. و مليون حاجه كاتماها بتوجعني
بيبقى نفسي أحكي لحد و أتكلم .. و عزة نفسي هي اللي بتمنعني

سنين و أنا عايشه في مشاكلي و بعمل أني ناسياها
و م العيشه اللي عايشاها و حكمو عليا من شكلي

أنا أوقات أبان هاديه و من جوايا نار قايده
و لو يوم اللي حسدوني يعيشو مكاني لو ثانيه
و لو شافو اللي انا شفتو هيتمنوا حياة تانيه
و لو هحكي عن اللي انا فيه هتفرق أيه.. أيه الفايدة

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer