AlFyhaa Restaurant @Cyberjaya

AlFyhaa Restaurant adalah antara puluhan restoran Arab yang terdapat di Cyberjaya ni. Terletak di Neo Cyber, berhampiran dengan The Domain, ia menyajikan makanan Arab khususnya hidangan dari Syria.

One of my Arab friends yang perkenalkan aku dengan restoran ni. Since then, dah jadi one of my favorite restoran bila nak makan atau tapau. Mostly aku order ialah lamb cubes dan hummus. Yang lain aku belum try lagi sebab asyik order benda yang sama je kan. Hahaha.. Member aku, Eric cakap nasi Arabnya sedap. Bila compared makan kat Saba’.. dia suka hat Fyhaa ni lagi.

Anyway, banyak pilihan menu kat sini. Bagi sesiapa yang nak try hidangan Syria, boleh la datang ke sini.

ALFYHAA RESTAURANT
No.79-G, Biz Avenue, Neo Cyber, Lingkaran Cyberpoint Barat,
63000, Cyberjaya, Selangor
Tel: +603 – 8322 6799
Opening hours: 24 hours
Website: https://www.facebook.com/Alfyhaa1/

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer