Sharing is caring

Selamat menyambut kedatangan bulan yang mulia, Ramadhan Al-Mubarak, dan selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua pembaca Muslim di luar sana. Alhamdulillah diberi kesempatan oleh Allah untuk berada di dalam bulan yang mulia pada tahun ni.

Tahun ni bagi aku macam janggal sikit la. Sebabnya tahun aku dah pindah bersendirian kat bumi Cyberjaya ni. Tak semeriah seperti tahun-tahun sebelum ni. So, takde lah rasanya aku nak memasak bagai tahun ni. Tapau simple-simple food je la kat bazaar around this area.

Okaylah.. apapun.. selamat berpuasa! Semoga ibadah puasa kita diterima Allah. Amin…


Sharing is caring
Written By

omaralattas

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.