Raya 2018

Lupa pula nak update pasal Raya hari tu. Asyik busy meroyan je. Hahaha. Tapi tu lah hakikatnya. Aku rasa Raya tahun ni memang tak best langsung. Hati mendung je. This Raya juga first kami beraya tanpa Salim, adik bawah aku yang meninggal September last year. Sangat terasa weh dia takde. Sebab every raya dia akan duduk melayan orang yang datang. Pagi-pagi hari dah siap tercongok kat ruang tamu pakai baju raya. Haizzz.. memang sayu bila teringat.

Yang buat hati ni terubat bila ada anak-anak buah aku dari Terengganu tu. Kerenah diorang lah yang menggembirakan serba sedikit hati kami ni. Kecik-kecik dah cerita pasal politik. Mesti dok pasang telinga masa orang-orang tua berbual ni.

Anyway, enjoy the video tu walaupun takde apa sangat pun. Kalau korang belum subscribe.. silalah subcribe and like the video. Rajin-rajin lah watch video-video hauk aku tu.. dapat juga income dari Youtube.. boleh pi travel. Hahahaha… pathetic gile kan??? Okaylah.. Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin semua.

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer