The best durian ice cream I’ve ever had!

Korang pernah tak makan makanan yang sedap sampai satu tahap ko nak menitiskan air mata sebab sedap sangat? Ada tak? Hahahahaha.. Takde lah.. aku propa je.

Tapi seriously, ice cream durian yang kawan aku bagi ni memang sedap gile. Sebiji rasa durian… very smooth and creamy. Takde la rasa artificial macam fast food restaurant tu punya. Memang nikmat betul lah. Tambah pulak masa tu aku memang ngidam sangat nak makan.

Kalau tak silap aku, tokehnya adalah pemilik restoran Culinary Pleasure di CBD2 Cyberjaya tu. Ice cream kat situ memang sedap-sedap belaka. Maybe kat situ pun ada jual kot… aku tak sure.

Rasanya korang boleh dapatkan produk ni kat Jaya Grocer. Tu pun aku ternampak info dalam websitenya: www.bionaturalluxury.com.

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer