Friday Vlog #161 ~ The Girls’ Birthday

Last Thursday sebelum cuti panjang Hari Merdeka, kami mengambil kesempatan untuk bertandang ke rumah Fatin yang tengah sarat mengandung dan menunggu hari nak bersalin. Dah terlanjur berkumpul tu, kami pun celebrate belated birthday Jay dan Ed yang memang lahir pada bulan yang sama, Ogos.
Just simple celebration je. Order Domino’s. Fatin pun dalam tengah sarat tu masih nak juga memasak. So, dia masak nasi dengan lauk kari daging dan few other stuff. Tak lupa juga dessert sagu gula melaka dan puding. Simple tapi kenyang hawau!

So wish aku pada Jay dan Ed, selamat hari jadi.. semoga panjang umur, murah rezeki, sihat walafiat dan diberkati usianya. Dan untuk mak hayam Fatin, semoga selamat melahirkan bayi yang comel dan dipermudahkan semua urusannya. Aminn…

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Site Footer