Cyberjaya: Smart City for PATI??? #mukbang


Last Wednesday, kecoh kat Cyberjaya ekoran serbuan pihak Imigresen kat bangunan MK di NeoCyber yang menangkap almost 680 warganegara China yang menjalankan aktiviti scammer.

Kalau korang yang tak tahu tu, boleh baca kat sini.


Aku memang sokong sangat usaha Imigresen membanteras banjiran warga asing yang illegal ni. Harap usaha ni berterusan sebab memang serabut depa kat sini. Dah la pengotor, tak reti hormat orang.. besar kepala pulak tu. Tak kira la dari negara mana pun. Janji bila datang tempat orang, reti-reti nak bawa diri dan hormat budaya dan undang-undang kita. Jangan nama je Smart City acah-acah Silicon Valley.. tapi penuh dengan aktiviti business haram dan PATI… apa pun tak boleh… šŸ˜šŸ˜šŸ˜

p/s: Pasal imigresen raid tu kat minit 12:28. Depan-depan tu aku dok masak dan membebel pasal diet. Hahahaha..

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Site Footer