Sri Pantai Seafood @Pasir Gudang

Sri Pantai Seafood yang terletak di Pasir Gudang ni so far antara restoran makanan laut yang masakannya sedap dan harganya berpatutan. Terletak berhadapan dengan Pulau Ubin, Singapura… pelanggan boleh menikmati makanan sambil disajikan dengan pemandangan yang menarik serta angin laut yang tenang.

Entrance ke restoran

Sebenarnya, aku first time makan kat sini.. so macam jakun sikit lah. Family aku dah few times ke sini… so tu yang derang suggest kat sini sebab setahu aku yang famous kat JB ni kat Senibong tu je la.

So far aku puas hati makan kat sini. Servis pun okay (masa sampai sini pun orang tak ramai lagi) and makanan pun sedap dengan harga yang berpatutan. Banyak gak yang kami order untuk satu famili (8 dewasa, 3 kanak-kanak).. total dalam RM230 lebih camtu. Okay la kan?

Ni je hidangan yang sempat disnap… hahaha.

Next time.. kalau balik dan nak merasa masakan seafood yang segar, boleh la aku singgah kat sini lagi.

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer