Salted Egg Yolk Doughnut @Dotty’s

This is actually my first time mencuba salted egg yolk donut ni. Nampak sangat aku tertinggal gerabak. Walhal aku rasa benda ni dah lama dah ada. Anyway, mula-mula aku rasa macam pelik je. Mana taknya.. telur masin dijadikan dessert??? Tapi bila dah rasa… ya Allah.. sedap hawau!!!

Sangat rich rasanya.. lemak.. creamy.. pendek kata memang sedap lah. Harga untuk satu croissant doughnut ni ialah RM12. Berbaloi dengan kenikmatannya. Hahahaha.

So, bagi sesiapa yang jenis sweet tooth tu, boleh la try pastries atau segala jenis pencuci mulut yang ada di sini. Makanan lain pun ada juga… cumanya kami datang masa ni purposely looking for desserts.

Address:
20, Jalan Tun Mohd Fuad 2, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur.
Tel: +603-7733 4233
Website: http://www.mydottys.com

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer