4 Fingers @D’Pulze, Cyberjaya


Hello semua! Just a quick update. There’s one newly opened restaurant at D’Pulze Cyberjaya iaitu 4 Fingers Crispy Chicken.

So, bagi yang menggemari hidangan ala-ala Korean fried chicken tu, bolehlah masukkan restoran baru ni dalam list lunch spot korang di Cyberjaya ni.

Actually first time nak try 4 Fingers ni. So, aku dengan Jay just tried 2 menu je dulu iaitu set combo Wingettes & Drumettes dan Shrimps & Calamari. Set combo ni didatangkan sekali dengan fries (ada dua perisa yang korang boleh pilih) and drinks.

Wingettes & Drumettes Combo
Shrimp & Calamari Combo
Okay lorrr.. ada juga option lain untuk lite meal bagi korang yang dah jemu nak makan nasi berlauk bagai kan? Dan servisnya juga agak cepat. Harga??? Maybe abit pricey untuk that small portion of meal. Tapi kalau nak makan sekali sekala okay la kan. Dan restoran di terletak di Level UG, D’Pulze Shopping Centre, Cyberjaya.

Selamat mencuba!

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Site Footer