Happy Deepavali & Janji Dicapati!

Image by Michael Gaida from Pixabay
Pagi-pagi dah nak buat aku marah! Aku beli tiket bas online balik ke JB dengan Plusliner untuk trip 9.00 pagi. Tapi the actually trip is at 10.00 pagi!!! Kekhinziran apakah ini??? Kalau delay tu aku faham la. But ni memang different time slot. Buang masa aku je datang awal-awal ke Putrajaya Sentral ni.. end up kena tunggu another 2 hours! Bladihell betul. Mujurlah bro kat kaunter Plusliner tu cakap baik-baik dan dia pun tak tahu kenapa sistem jadi bodo camtu. Aku amik tiket awal tu dengan harapan jalan takde la jem sangat. Huh!! Harap-harap jalan abit clear la ye.

Anyway… kepada rakan-rakan aku yang beragama Hindu, aku nak ucapkan Selamat Hari Deepavali dan untuk yang lain-lain… happy holidays! Drive safe people! Adios…

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Site Footer