#Recipe ~ Mee goreng pedas mampus


First time aku try buat mee goreng ala-ala Indomee Pedas Mampus yang aku pernah makan kat Jakarta dulu. Resepi sebenar aku tak sure camne.. but aku hentam je. Alhamdulillah sedap. Cuma cili padi yang aku guna kali ni tak berapa pedas. Bagi aku la…

Apa pun.. kalau korang dah bosan tak tahu nak makan apa, maybe boleh try buat ni. Kalau ada ayam goreng, lagi best. Selamat mencuba!

Dreams are free. So keep on dreaming. I am a dreamer. Love food and travelling. Can't live without music. And a joker most of the time.

Site Footer